[English]

Over dit menu

Het hier geserveerde Weduwe van Indië - menu is oorspronkelijk samengesteld voor een Digitale Stad experiment in Den Haag. Het heet "De Weduwe van Indië" omdat dat een bijnaam is van Den Haag, die is ontleend aan het liedje van Tante Lien. (De echte Weduwe van Indië was natuurlijk Koningin Wilhelmina, die is afgetreden toen Indonesia werd erkend als onafhankelijke Republiek.)
De eerste versie is verschenen in het voorjaar van het jublileumjaar 1995.

Dit is geen beroepsmatig verzorgde infomusement, of iets ideologisch of cultureel verantwoords.

Desalniettemin, omdat de Indonesische Kommunistische Partij (PKI) een belangrijke rol heeft gespeeld in de Nederlands - Indonesische verhoudingen, is hier met nadruk ruimte voor dat onderwerp, net als voor andere onderwerpen die door Indonesische censuur en Nederlandse belangen over het algemeen weinig aandacht krijgen. Zie daarvoor het Indonesia Calling - menu. De onderwerpen die daarin worden behandeld (bv. Oost Timor, mensenrechten) zijn niet geschikt voor jonge kinderen vanwege de gruwelijke foto's die er zijn te zien.

Als je meer wil weten, of aanvullingen, kommentaar, suggesties, klachten, hulp, komplete HTML-pagina's, URL's enz. enz. te bieden hebt, stuur dan bericht naar: fwillems@antenna.nl

Binnengekomen reacties:


[terug]
Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 7-1-01 door Frank Willems